Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Hier dient u rekening mee te houden wanneer u weer open mag

Er komt een dag dat zaakvoerders hun deuren weer van het kiertje mogen halen, maar waar moet je als zaakvoerder eigenlijk op letten wanneer het weer zover is? Bent u er al klaar voor om weer ‘back to normal’ te gaan of zijn er voorbereidingen te treffen zodat alles vlekkeloos verloopt als u weer écht open mag. Wij helpen u graag om een goede start te maken. Is het niet met een passende zakelijke financiering dan is het wel met onderstaande tips zodat een vliegende start straks vanzelfsprekend is.

Lees het hele artikel

Wat speelt er in ondernemend Vlaanderen?

Normaal gesproken is ze altijd onderweg en spreekt ze dagelijks meerdere zaakvoerders face to face, maar nu ook Sandra thuiswerkt grijp ik mijn kans. We kunnen haar na al die jaren gerust KMO-expert noemen. Ze weet namelijk als geen ander wat er onder de zaakvoerders speelt en hoe zij omgaan met deze coronacrisis

Lees het hele artikel

Brasserie Hof Ter Duinen

Wil je als zaakvoerder van een horeca-onderneming investeren in je zaak? Overweeg je om hiervoor een krediet aan te vragen? Bij klassieke banken is dat haast onmogelijk, want de acceptatiecriteria voor kredietverlening aan de horeca zijn allesbehalve evident. Gelukkig is er nu een alternatief op de markt: Card Advance. Bij hen kun je terecht voor microkredieten die je terugbetaalt door middel van een vast percentage op de omzet van je betaalterminal. Horeca-ondernemer Gerland Swanenberg getuigt over de vlotte aanvraagprocedure bij Card Advance.

Lees het hele artikel

PRIMEUR voor België: Microkrediet voor handelaren via betaalterminal

Antwerpen, 23 september 2019 – Handelaren met een betaalterminal hebben vanaf nu toegang tot een dienst die hen microkrediet aanbiedt. CARD Advance werkt hiervoor samen met CCV België. Het microkrediet wordt automatisch terugbetaald via de toekomstige inkomsten uit kaartbetalingen. De dienst bestaat al langer in Nederland, maar komt nu voor het eerst naar België.

Lees het hele artikel

Broodjesbar ’t Kaiserke financiert verhuis via Card Advance

Silke startte vorig jaar haar broodjesbar ’t Kaiserke op in Rijkevorsel. Als getrouwde mama van twee kindjes werkt ze zich uit de naad om voor haar klanten niet alleen broodjes, maar ook spaghetti, lasagnes en croque-monsieurs te maken. “Alles is vers, niets komt uit pottekes”, vertelt Silke, “dat legt ons geen windeieren, want onze spaghetti werd verkozen tot tweede beste spaghetti van de Kempen.” Haar zaak draait dermate goed dat ze op 11 januari aanstaande verhuist en de deuren opent in een nieuw en ruimer pand. Voor de financiering van de verhuis deed ze een beroep op Card Advance.

Lees het hele artikel
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren