Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Interview met Sandra Smet

Sandra Smet is Sales Manager van CARD Advance. Het bedrijf helpt kmo'rs, handelaren, winkeliers of horeca uitbaters aan een financiering op een unieke manier. Het enige dat u nodig heeft is omzet en een betaalautomaat.

Lees het hele artikel

Brasserie Hof Ter Duinen

Wil je als zaakvoerder van een horeca-onderneming investeren in je zaak? Overweeg je om hiervoor een krediet aan te vragen? Bij klassieke banken is dat haast onmogelijk, want de acceptatiecriteria voor kredietverlening aan de horeca zijn allesbehalve evident. Gelukkig is er nu een alternatief op de markt: Card Advance. Bij hen kun je terecht voor microkredieten die je terugbetaalt door middel van een vast percentage op de omzet van je betaalterminal. Horeca-ondernemer Gerland Swanenberg getuigt over de vlotte aanvraagprocedure bij Card Advance.

Lees het hele artikel

PRIMEUR voor België: Microkrediet voor handelaren via betaalterminal

Antwerpen, 23 september 2019 – Handelaren met een betaalterminal hebben vanaf nu toegang tot een dienst die hen microkrediet aanbiedt. CARD Advance werkt hiervoor samen met CCV België. Het microkrediet wordt automatisch terugbetaald via de toekomstige inkomsten uit kaartbetalingen. De dienst bestaat al langer in Nederland, maar komt nu voor het eerst naar België.

Lees het hele artikel

Broodjesbar ’t Kaiserke financiert verhuis via Card Advance

Silke startte vorig jaar haar broodjesbar ’t Kaiserke op in Rijkevorsel. Als getrouwde mama van twee kindjes werkt ze zich uit de naad om voor haar klanten niet alleen broodjes, maar ook spaghetti, lasagnes en croque-monsieurs te maken. “Alles is vers, niets komt uit pottekes”, vertelt Silke, “dat legt ons geen windeieren, want onze spaghetti werd verkozen tot tweede beste spaghetti van de Kempen.” Haar zaak draait dermate goed dat ze op 11 januari aanstaande verhuist en de deuren opent in een nieuw en ruimer pand. Voor de financiering van de verhuis deed ze een beroep op Card Advance.

Lees het hele artikel
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren