Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Een interview met Sales Manager Sandra Smet

Sandra Smet is Sales Manager van het bedrijf CARD Advance. Zij helpen kmo'rs, handelaren, winkeliers en horeca uitbaters aan een financiering. Het is niet zomaar een financiering. Bij CARD Advance ontvangt u als ondernemer een voorschot op uw omzet ontvangt zodat u direct kunt beschikken over een passende financiering.

Hoe is CARD Advance ontstaan?

CARD Advance is een afgeleide van het Nederlandse bedrijf PIN Voorschot. Oprichter Diederik Werdmolder maakte kennis met het unieke concept in HongKong en introduceerde in maart 2015 PIN Voorschot in Nederland. Dit is uiteindelijk ook uitgerold in Vlaanderen, zodat we ook daar ondernemers kunnen helpen aan een financiering. Kleine kmo's, handelaren of horeca uitbaters hebben vaak moeite om aan een kleine financiering te geraken. Zeker wanneer ze actief zijn in bepaalde sectoren, zoals de horeca. Banken zien daar vaak geen brood in en oordelen ook snel dat deze financieringen risicovol zijn.

Hoe ziet dat er in de praktijk uit?

Een bakker wiens broodmachine het plots laat afweten, een café dat de mogelijkheid krijgt om zijn terras uit te breiden, een winkelier die met een belangrijke korting een stock uit een faillissement op de kop kan tikken, een handelaar het vakantiegeld van zijn personeel moet betalen,...de cashflow of cash reserve kan dit misschien niet altijd opvangen en dan is CARD Advance de ideale oplossing.

Hoe werkt dat? Zo'n voorschot op de omzet

U bezorgt uw banktransacties van de laatste 12 maanden aan CARD Advance en u spreekt een aflossingspercentage af dat goed bij u past, bijvoorbeeld
15%. Van elk bedrag dat uw klanten betalen via uw betaalterminal wordt
dan 15% afgehouden ter aflossing van het krediet. Dat gebeurt automatisch. De software van uw Bancontact-kastje kan vanop afstand aangepast worden.

U betaalt op deze manier het ontleende bedrag terug op een periode van
drie tot zes maanden. We zijn daar heel soepel in. Ontleent u een bedrag voor een verbouwing, dan is het logisch dat u tijdens deze verbouwing geen omzet realiseert en dan dient u nog geen aflossingen te verrichten. We tonen ook begrip wanneer de afbetalingen iets langer duren dan zes maanden, bijvoorbeeld wanneer de omzet wat minder is door de weersomstandigheden.

U betaalt enkel een premie, waarin de rente inbegrepen is. We rekenen geen dossierkosten, noch transactiekosten aan en we nemen geen zekerheden. U hoeft bijgevolg niets te verpanden, niet naar de notaris te
gaan,… En op slechts enkele dagen tijd staat het geld op uw rekening. Betaalt u sneller terug dan vooropgesteld, dan krijgt u een deel van de premie terug.

Wilt u meer weten over CARD Advance? Neem gerust contact op.

Terug naar blog
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren