Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

“Card Advance was voor mij een alternatief voor de bank, ze hebben mij echt uit de nood geholpen”

Silke startte vorig jaar haar broodjesbar ’t Kaiserke op in Rijkevorsel. Als getrouwde mama van twee kindjes werkt ze zich uit de naad om voor haar klanten niet alleen broodjes, maar ook spaghetti, lasagnes en croque-monsieurs te maken. “Alles is vers, niets komt uit pottekes”, vertelt Silke, “dat legt ons geen windeieren, want onze spaghetti werd verkozen tot tweede beste spaghetti van de Kempen.” Haar zaak draait dermate goed dat ze op 11 januari aanstaande verhuist en de deuren opent in een nieuw en ruimer pand. Voor de financiering van de verhuis deed ze een beroep op Card Advance.

Silke Voet Broodjesbar 't Kaiserke, Rijkevorsel

“Het is tegenwoordig heel moeilijk om een lening aan te gaan bij de banken. Wij hebben niet de moeite gedaan om naar de bank te stappen omdat we iets hadden van ‘ze gaan daar toch niets voor geven’. We hadden ook nog geen volledige balans die we konden neerleggen en dat vragen ze altijd. We zijn na de uitleg van Sandra eigenlijk direct met Card Advance in zee gegaan.”.

Keith Restaurant BentoSan, Antwerpen
Bekijk de case

Het contact met salesmanager Sandra Smet liep bijzonder vlot. Zij is de contactpersoon en staat in verbinding met het hoofdkantoor”, stelt Olivier Van Gool. “Ze heeft kennis van zaken op vlak van wat een bedrijf nodig heeft qua kapitaal, hoe dat best kan aangevraagd worden én op welke manier de terugbetaling kan gebeuren naar Card Advance.” Die terugbetaling gebeurt via de betaalterminal: een vast percentage van de omzet wordt van de transacties afgehouden.

Olivier van Gool Olcay Belgium, Vosselaar
Bekijk de case
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren