Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

“Card Advance was voor mij een alternatief voor de bank, ze hebben mij echt uit de nood geholpen”

Silke startte vorig jaar haar broodjesbar ’t Kaiserke op in Rijkevorsel. Als getrouwde mama van twee kindjes werkt ze zich uit de naad om voor haar klanten niet alleen broodjes, maar ook spaghetti, lasagnes en croque-monsieurs te maken. “Alles is vers, niets komt uit pottekes”, vertelt Silke, “dat legt ons geen windeieren, want onze spaghetti werd verkozen tot tweede beste spaghetti van de Kempen.” Haar zaak draait dermate goed dat ze op 11 januari aanstaande verhuist en de deuren opent in een nieuw en ruimer pand. Voor de financiering van de verhuis deed ze een beroep op Card Advance.

Silke Voet Broodjesbar 't Kaiserke, Rijkevorsel

“Toen ik hoorde over Card Advance heb ik direct contact opgenomen. Op dat ogenblik had ik een aanslagbiljet van de belastingen gekregen waarvoor ik graag een voorfinanciering had. De bank wilde mij dat niet geven. Na een kennismaking met de verantwoordelijke van Card Advance heb ik mijn cijfers voorgelegd en na een paar dagen was mijn dossier in orde en stond het geld op mijn rekening”, vertelt Filip Meeus.

Filip Meeus Antwerp Bowling, Antwerpen
Bekijk de case

Ton heeft al ruim 20 jaar een kleurrijke bloemenzaak aan de Gijsbrecht van Amstelstraat met bijzondere bloemen. Hij wilde het aanbod producten in zijn winkel uitbreiden, maar liep tegen een probleem aan. Een liquiditeitstekort. Samen met PIN Voorschot was dat probleem binnen een week verholpen.

Ton van der Pol Ton's Binderij, Hilversum
Bekijk de case
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren