Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Het mooie van Card Advance is dat je een voorschot kan krijgen op de inkomsten die via je Bancontact binnenkomen

“Toen ik hoorde over Card Advance heb ik direct contact opgenomen. Op dat ogenblik had ik een aanslagbiljet van de belastingen gekregen waarvoor ik graag een voorfinanciering had. De bank wilde mij dat niet geven. Na een kennismaking met de verantwoordelijke van Card Advance heb ik mijn cijfers voorgelegd en na een paar dagen was mijn dossier in orde en stond het geld op mijn rekening”, vertelt Filip Meeus. “Het mooie van Card Advance is dat je een voorschot kan krijgen op de inkomsten die via je Bancontact binnenkomen.”

Filip Meeus Antwerp Bowling, Antwerpen

Ton heeft al ruim 20 jaar een kleurrijke bloemenzaak aan de Gijsbrecht van Amstelstraat met bijzondere bloemen. Hij wilde het aanbod producten in zijn winkel uitbreiden, maar liep tegen een probleem aan. Een liquiditeitstekort. Samen met PIN Voorschot was dat probleem binnen een week verholpen.

Ton van der Pol Ton's Binderij, Hilversum
Bekijk de case

Met het PIN Voorschot kon Martijn zijn plannen snel in gang zetten omdat hij het bedrag binnen een week ter beschikking had. Als eenmanszaak sprak ook de automatische aflossing aan, omdat Martijn iedere dag vele lopende zaken aan zijn hoofd heeft.

Vogelbush Eureka Texel Zoo, Ulicoten
Bekijk de case
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren