Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over ons

CARD Advance is een product van EMF Finance. EMF lanceerde dit product in België in 2019. CARD Advance maakt het mogelijk om op korte termijn een geldbedrag te ontvangen waarmee u kunt ondernemen. De enige vereiste is dat de onderneming omzet ontvangt via een betaalautomaat.

Wat doet Pinvoorschot?

Wie is EMF Finance

European Merchant Finance BV (EMF) werd op 1 maart 2015 opgericht door Diederik Werdmölder. Intussen werken wij met een enthousiast team van 8 mensen dagelijks aan het oplossen van kortetermijnfinancieringsvraagstukken voor ondernemers.

Diederik heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en werkte in Amsterdam, New York, Curaçao en Hong Kong voor bekende financiële instellingen.

EMF wil Belgische kmo’s op eenvoudige wijze van kapitaal voorzien en ondernemers helpen om van hun bedrijf een succes te maken. 

Alle adviseurs zijn WTF-gecertificeerd.

Onze partners

CCV geeft ondernemers nieuwe kansen en mogelijkheden door hun betalingsproces te verrijken. Wij maken de toekomst van het betalen vandaag mogelijk, door altijd en overal betalen te ondersteunen. Offline en online, met geld of getrouwheidspunten. Niet alleen in Nederland, maar ook in Europa. Zodat ondernemers het maximum uit hun onderneming halen.

Bezoek website

Tippr: dagelijkse inspiratie voor en door horeca professionals. Ben je een professional in de horeca? Dan is tippr jouw dagelijkse bron van inspiratie. We weten dat tijd schaars is en houden horeca professionals in de tippr app op een leuke, compacte en snelle manier op de hoogte. Jij bepaalt via het ‘like’ principe zelf welke informatie je interessant vindt en wat niet. • Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste horeca innovaties • Ontvang de beste tips en nuttige informatie over de branche • Leg makkelijk en snel contact met leveranciers die jij interessant vindt. Tippr brengt als onafhankelijk platform horeca professionals en leveranciers bij elkaar. We zorgen niet alleen voor de juiste match tussen jou en leveranciers die je interessant vindt, maar brengen ook kennis en informatie bij elkaar omdat we weten dat horeca professionals weinig tijd hebben om het internet af te struinen. Wij verzamelen voor jou het laatste horeca nieuws, de beste innovaties, trends en handige tips

Bezoek website

Procent is hét gratis inkoopplatform van Nederland. Procent is opgericht in 2013 en bestaat uit een team van meer dan 25 gedreven professionals. Door met passie en uitgebreide marktkennis te onderhandelen met leveranciers van food en non-food producten & diensten, namens inmiddels meer dan 5.500 leden, bundelen we de vraag en kunt u als Procent lid aanzienlijk goedkoper inkopen. Procent is een onafhankelijk inkoopbureau en onderscheidt zich door het gratis lidmaatschap en de verfrissende & heldere kijk op samenwerkingsverbanden en besparingen (bedrijfskostenreductie).

Bezoek website
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren