Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over ons

CARD Advance is een product van EMF Finance. EMF lanceerde dit product in België in 2019. CARD Advance maakt het mogelijk om op korte termijn een geldbedrag te ontvangen waarmee u kunt ondernemen. De enige vereiste is dat de onderneming omzet ontvangt via een betaalautomaat.

Wat doet Pinvoorschot?

Wie is EMF Finance

European Merchant Finance BV (EMF) werd op 1 maart 2015 opgericht door Diederik Werdmölder. Intussen werken wij met een enthousiast team van 13 mensen dagelijks aan het oplossen van kortetermijnfinancieringsvraagstukken voor ondernemers.

Diederik heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en werkte in Amsterdam, New York, Curaçao en Hong Kong voor bekende financiële instellingen.

EMF wil Belgische kmo’s op eenvoudige wijze van kapitaal voorzien en ondernemers helpen om van hun bedrijf een succes te maken. 

Alle adviseurs zijn WTF-gecertificeerd.

Onze partners

KMOinsider is een magazine en online platform van het contentmarketingbureau KMOdynamoo. Door keer op keer in de huid te kruipen van echte ondernemers weten wij wat u drijft en inspireert! Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen, daarom werken wij samen met een heel team experten en insiders om zo een sterke community te bouwen. Vind de juiste contacten voor uw onderneming.

Bezoek website

Sepay zijn één van de grootste onafhankelijke aanbieder van elektronische betaal-diensten in België en Nederland. Sinds 2011 zijn we officieel gecertificeerd als betaalinstelling. Inmiddels verzorgen we al voor meer dan 16.000 klanten het elektronische betalingsverkeer, zoals V-PAY-, Maestro-, Visa en Mastercardbetalingen.

Bezoek website

CCV geeft ondernemers nieuwe kansen en mogelijkheden door hun betalingsproces te verrijken. Wij maken de toekomst van het betalen vandaag mogelijk, door altijd en overal betalen te ondersteunen. Offline en online, met geld of getrouwheidspunten. Niet alleen in Nederland, maar ook in Europa. Zodat ondernemers het maximum uit hun onderneming halen.

Bezoek website
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren